Tuesday, October 15, 2013

Mba Loi 706Y4

|INZENDCODE: 706Y4 | |Naam: Barbara Meppelink Cursistenno: 999662961 | |Adres: Weipoortseweg 15 2381 NB Zoeterwoude | |Opdracht: 6 opgaven over deel 4 | Opgave 1: handelsagent, risicoreductie Wanneer je gaat exporteren via een handelsagent dan zul je deze allereerst nauwkeurig moeten selecteren (onafhandelijk, betrouwbaarheid, kennis en ervaring, marktbereik). Verder zijn er een aantal zaken die workforce contractueel moet borgen (partijen die een relatie aangaan, autoriteit cutting edgeguardguardguard de agent, exclusiviteit van de relatie, marktbereik, aard van de producten en duur van de relatie). Hiermee minimaliseer je de bedrijfsrisico’s.
bestessaycheap.com is a professional essay writing service at which you can buy essays on any topics and disciplines! All custom essays are written by professional writers!
Opgave 2a: argumenten voor kennisexport Exporterende ondernemingen kunnen een aantrekkelijke en hogere bound realiseren op het up(p) up verkopen van kennis en technologie dan op het verkopen van producten waarin diezelfde kennis en technologie is ingebed en sommige bedrijven moeten wel kennis of technologie exporteren, omdat men anders door een buiten layse overheid niet in de gelegenheid wordt gesteld naar dat belt down te exporteren. Opgave 2b: macro-economisch effect van kennisexport De verkoop van van technologie en kennis levert! in de regel een veel kleiner voordeel op voor de betalingsbalans dan de verkoop van de producten zelf; de royalty’s die voortkomen uit het exporteren van technologie en kennis leveren een fractie op van de opbrengsten uit de verkoop van halffabrikaten of eindproducten. Opgave 3: voorbeelden van internationale samenwerkingsverbanden 1. Samenwerking tussen Air Products en Technip: sinds februari hebben beide bedrijven de samenwerking uitgebreid. Men werkte al samen, dit heeft men verlengd tot...If you want to get a full essay, order it on our website: BestEssayCheap.com

If you want to get a full essay, visit our page: cheap essay

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.